0
0
0
Сайт працює в звичайному режимі. На сайті ведуться роботи по перекладу. Вибачте за незручності.
phone-icon
Замовити дзвінок

Многоразовые верхние формы PNB,100 шт

Відгуки:
(0)
  • Виробник: PNB
  • Код товару: 08401
  • Бонусні бали: 27
  • Наявність: В наявності
130 грн
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Схожі товари

Reusable Upper Nail Forms (Tips) PNB Для експрес моделювання (нарощування) нігтів за 30 хвилин! Супертонкі Прозорі Еластичні Гнучкі Забезпечують зручну посадку на ніготь і оптимальну товщину нарощеного вільного краю. Кожна форма розрахована на 45+ процедур. Розмір форм від 1 до 10, чітка розмітка робить процес моделювання швидким і ефективним. В упаковці 100 штук верхніх форм по 10 штук кожного розміру. Ідеальним матеріалом для експрес нарощування за допомогою верхніх форм є PolyFlex Gel - гібрид акрилу і гелю, а також IQ Control Gel -  гель нового покоління, густий, не розтікається. Півгодини — й нігті готові! Також верхні форми (тіпси) застосовуються для нарощування акриловими системами.

Інструкція із застосування:

Проведіть стандартну підготовку нігтів.

Виберіть відповідний розмір форми (тіпси) для кожного нігтика.

Використовуючи пензлик-шпатель PNB, нанесіть необхідну кількість матеріалу для моделювання на форму (тіпсу). Розподіліть по поверхні.

Покладіть тіпсу з матеріалом на нігтьову пластину на відстані 1-1,5 мм від кутикули й притисніть. Натиск повинен бути середнім по силі й рівномірним.

При роботі з PolyFlex Gel, IQ Control Gel PNB просушіть в UV / LED лампі 60 секунд, у LED лампі — 90 секунд. При роботі з акриловими системами матеріал просихає на повітрі.

Зніміть форму: взявшись за вільний край, поверніть в сторону.

Підпиляйте матеріал у зоні кутикули та вільний край нігтя для надання потрібної форми.

Після процедури нарощування проведіть стандартну дезінфекційну обробку верхніх форм. Просушіть.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.